PeuterPlusPlan is een innovatief en ontwikkkelingsgericht kindvolgsysteem voor de kinderopvang.

De webbased versie en de iPad app geeft de professional kennis in handen over de ontwikkelingsfasen van jonge kinderen. We kijken niet naar de kalenderleeftijd, maar naar de ontwikkelingsleeftijd van kinderen. Als kinderen worden uitgedaagd vanuit ‘waar ze zijn’ naar ‘wat de volgende stap is’ dan is er geen voorspelbaar verloop van ontwikkeling. Dat betekent dat je dagelijks met PeuterPlusPlan kunt werken. Je zult zien dat de kinderen met veel plezier naar de opvang komen, zich optimaal ontwikkelen en hun niveau dan precies het niveau is wie ze zijn en wat ze kunnen.

Deze ontwikkelingsgegevens kunnen daardoor meteen omgezet worden in bewust handelen. Hierdoor krijgen alle kinderen een passend aanbod in de zone van de naaste ontwikkeling en zijn professionals veel bewuster ontwikkelingsgericht aan het werk! Zo wordt ieder kind, ongeacht achterstand of voorsprong, tot maximale ontwikkelingskansen uitgedaagd. Een enorme kwaliteitsboost voor de werkvloer!

 

Vanaf september beschikbaar: BSO instrument “Aandacht voor Welbevinden en Betrokkenheid”

Wie naar KindStart komt kan dit jaar als eerste kennis maken met onze nieuwe observatie-tool voor de BSO! Wil je meer weten? Volg ons dan op facebook en Instagram

 

 

 

© 2016 - 2023 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel