Welkom in de wereld van MOOi!

Op zaterdag 23 september rollen wij de rode loper uit voor professionals werkzaam in de kinderopvang. Wij stellen onze showroom én bedrijfspand in Echt wederom ter beschikking voor KindStart 2023. 

MOOi! van John van Neer ontwerpt interieurs voor kinderen, ouders en professionals binnen de kinderopvang. Wij maken meubelen met aandacht en respect. Met oog voor de toekomst.

Een interieur dat goed voelt, draagt bij aan een goede gezondheid en persoonlijke groei. We richten in voor kinderen, het team én ouders en geloven dat een interieur zowel mooi als functioneel kan zijn. Bij het interieurontwerp van een kinderdagverblijf of BSO en de productie van onze meubelen houden wij, naast de specifieke wensen van de gebruikers (PVE), rekening met de wetgeving, pedagogiek en vormgeving. Met onze expertise op deze drie gebieden geven we een gedegen en onderbouwd advies over succesvol inrichten binnen de kinderopvang. 

Ons team van vakkundige inrichtingsadviseurs, graphic designers, meubelmakers, stoffeerders en stylisten heet u van harte welkom en zullen u op KindStart 2023 te woord staan. Voor inspiratie kunt u alvast een kijkje nemen op onze website.

Wij verheugen ons op uw bezoek.

 


 

© 2016 - 2024 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel