MOOi V A N   J O H N   V A N   N E E R
 

Wederom stelt MOOi! van John van Neer, showroom en bedrijfspand ter beschikking voor KindStart. De rode loper gaat wederom uit voor professionals werkzaam in de kinderopvang. Wij verheugen ons op uw bezoek.

Vanuit passie, kennis en vakmanschap produceren wij bij MOOi! van John van Neer, modern vormgegeven meubilair voor professionele kinderopvang op een veilige en duurzame manier. Voor elke pedagogische visie kunnen wij meubilair ontwerpen, maken en inpassen in uw inrichting. Samen zoeken wij naar de gewenste sfeer en kiezen wij uit onze grote collectie kleuren en materialen om tot een unieke inrichting te komen. We hebben expertise op het gebied van wet- en regelgeving en geven een gedegen en onderbouwd advies over succesvol inrichten. Samen met ons team van vakkundige inrichtingsadviseurs, graphic designers, meubelmakers, stoffeerders en stylistes heten wij u van harte welkom en zullen wij u op Kindstart te woord staan.

Wij zullen o.a. instructies verzorgen over ergonomisch gebruik van meubilair, inrichten met een visie, succesvol inrichten en de intrichting als derde pedagoog. 

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan KindStart op 25 september 2021.

 


   

 

© 2016 - 2023 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel