De volgende editie KindStart vindt plaats op 23 september 2023

KINDSTART DE PLEK WAAR KINDEROPVANG SAMEN KOMT! DE 12de EDITIE.

Voor alle ondernemers, managers, directeuren, eigenaren, leidinggevenden, pedagogisch specialisten en pedagogisch medewerkers in de professionele kinderopvang is er KindStart omdat we allemaal het beste willen voor onze kinderen en hun toekomst. Samen met KindStart willen en kunnen we de kinderopvang een beetje mooier en beter maken. KindStart wordt u aangeboden door de gezamenlijke exposanten.

In 2023 openen we weer met een feestelijk moment de 12-de editie KindStart. Naast het startersprogramma zal deze editie een internationaal karakter hebben. Kinderopvang organisaties uit Nederland Belgie en Duitsland kunnen elkaar hier ontmoeten.

Beleving, inspiratie en interactie op de beursvloer. Op de inspirerende beursvloer kunt u een hoge mate van belevende presentatie verwachten van alle deelnemende bedrijven. 

Kortom, een evenement waar kinderopvang samenkomt, waar veel aandacht en tijd voor de bezoeker is, waar bedrijven zich op hun best presenteren en waar de actuele thema's worden besproken met en door professionals. Aandacht en klantvriendelijkheid staan centraal. U vindt beslist een goede samenwerkingspartner op Kindstart. Kindstart wordt u gratis aangeboden door de deelnemende bedrijven.

Kindstart is enkel toegankelijk voor professionals werkzaam in de kinderopvang. Inschrijven is noodzakelijk.

 

 

 

© 2016 - 2023 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel