• Gratis inschrijven zaterdag 25 september.
  Gratis inschrijven zaterdag 25 september.

  Tot ziens op KindStart 2021.

  Inschrijven voor de editie 2021 is momenteel nog niet mogelijk.

  Wij geven op social media en via een nieuwsbrief van KindStart bericht wanneer de inschrijvingen starten.

  KindStart is enkel…

 

U kunt zich momenteel nog niet inschrijven voor de KindStart editie in 2021. 

 

Let op! KindStart is enkel toegankelijk voor professionals in de kinderopvang en enkel met een geldig en volledig ingevuld toegangsbewijs! De inschrijving geeft recht op gratis lunch, hapjes, drankjes, smoothies, workshops, genieten van de live band en vele feestelijke acties van KindStart. Inschrijven is noodzakelijk. Tijdig afmelden ook, mocht u onverhoopt verhindert zijn.

Lokatie adres is: Kelvinweg 16, 6101 WT Echt (L) KindStart 2021 vindt plaats in het nieuwe volledig duurzame bedrijfspand van MOOi! van John van Neer.

Onder het kopje waar naartoe in Limburg, in de menubalk, krijgt u tips om uw beursbezoek te combineren met tips voor een heel mooi weekend, dag, avond of overnachting in het prachtige Midden- en Zuidlimburgse heuvelland.

Inschrijfvoorwaarden:

U mag gratis inschrijven en gebruik maken van alle aanbiedingen en gratis diensten als u voldoet aan de onderstaande inschrijfvoorwaarden:

 • U kunt enkel inschrijven als u als professional werkzaam bent in de kinderopvang. (management, directies, eigenaren en pm-ers werkzaam in kinderopvanglokaties of organisaties).
 • Uw inschrijving is geldig als alle gegevens volledig zijn ingevuld.
 • Er kan slechts één persoon op een formulier inschrijven. Komt u met meerdere personen dan dient ieder afzonderlijk een eigen formulier in te vullen en als entree bewijs mee te nemen.
 • U kunt uw inschrijving uitprinten en meenemen of op uw telefoon laten zien.

Bezoekt u KindStart zonder geldig toegangsbewijs dan kunnen wij u helaas geen gratis toegang verlenen. 

Bent u niet werkzaam in de kinderopvang en wilt u toch graag KindStart bezoeken dan moeten wij u deze editie helaas teleurstellen. Gezien het beperkte aantal kaarten is kindStart voorbehouden aan de beschreven doelgroep. 

 

 

© 2016 - 2021 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel