OVER KINDSTART

KindStart is ontstaan vanuit 3 ondernemers die zich allen richten op de kinderopvang en die elkaar kennen van vakbeurzen. Dáár ontstond ook het idee om KindStart op te richten. De steeds hoger oplopende kosten voor de exposanten en het feit dat ook de bezoekers moesten betalen voor de beurzen was deze ondernemers een doorn in het oog. KindStart organiseert nu kleinschalige beurzen waar aandacht voor en contact met de klant centraal staat. Door de kleinschalige opzet, zijn de beurzen betaalbaar voor de exposanten en volledig gratis voor de bezoekers. Deze hebben niet alleen gratis toegang en gratis parkeren, maar krijgen ook gratis hapjes en drankjes. De workshops zijn uiteraard ook gratis.

Alle deelnemende bedrijven staan voor kennis van en betrokkenheid bij de kinderopvang, een hoog serviceniveau en staan garant voor de goede kwaliteit van hun producten.

In september 2019 wordt alweer de 10de editie van de KindStart beurzen gehouden. Na Echt, Amsterdam (5x) Zwolle en Rijswijk, strijken we nu weer neer in Echt. Terug naar de roots! Maar wel met een heel bijzondere en feestelijke editie. KindStart staat voor inspiratie, beleving en klantvriendelijkheid. 

Wij zijn ook altijd op zoek naar locaties voor een volgende editie van KindStart. Wij willen proberen in alle regio's van Nederland huisbeurzen te organiseren. Wij komen graag bij jullie in de buurt!

© 2016 - 2021 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel