Over KindStart

KindStart is ontstaan vanuit 3 ondernemers die zich allen richten op de kinderopvang en die elkaar kennen van vakbeurzen. Dáár ontstond ook het idee om KindStart op te richten. Kindstart gaat over hospitality, inspriratie en beleving. KindStart organiseert kleinschalige klanten- en inspiratiedagen waar aandacht voor en contact met de klant centraal staat. Voor de klant is het bezoek met alle verwennerijen gratis. De exposanten presenteren zich op hun best. De bezoekers hebben niet alleen gratis toegang en gratis parkeren, maar krijgen ook gratis hapjes en drankjes. De workshops zijn uiteraard ook gratis.

Alle deelnemende bedrijven staan voor kennis van en betrokkenheid bij de kinderopvang, een hoog serviceniveau en staan garant voor de goede kwaliteit van hun producten.

In september 2023 vindt alweer de 12de editie van de KindStart plaats. Na Echt, Amsterdam (5x) Zwolle en Rijswijk, strijken we nu alweer voor de derde keer neer in Echt. Terug naar de roots! Maar wel wederom met een heel bijzondere en feestelijke editie. KindStart gaat steeds een stapje verder in hun inspiratie, beleving en klantvriendelijkheid. 

 

© 2016 - 2023 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel