Kabalt kinderbedmode is voor kinderdagverblijven een toonaangevende en vooral betrouwbare totaalleverancier.  In de afgelopen  jaren is ons assortiment enorm uitgebreid. Het is door en voor onze klanten samengesteld.Of het nu gaat om een groot of een klein kinderdagverblijf, nieuw of bestaande locatie, particulier of kinderopvangorganisatie, Kabalt kinderbedmode kan u van dienst zijn op het gebied van het totale textielpakket en dat allemaal voor een scherpe prijs.  Kortom, redenen genoeg om eens vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.   

Kinderbedmode is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in bed-en badtexiel. Onder onze eigen merken IDS textiel leveren wij een uitgebreid assortiment bed- en badtextiel aan  de kinderopvang ,en online shops. Ook voor speciale wensen ten aanzien van kwaliteit en- of afmeting kunt u altijd bij Kinderbedmode terecht. Voor al onze producten geldt dat kwaliteit voorop staat en dat wij produceren volgens de marktconforme kwaliteitseisen. Op deze website laten wij u zien  een compleet overzicht van ons basic assortiment bedtextiel voorzien van uitgebreide productinformatie. Voor vragen hierover en voor bestellingen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Zij staan graag voor u klaar.
Kinderbedmode biedt een eigentijdse collectie aan baby textiel. Deze collectie
wordt ontworpen en ontwikkeld door onze eigen stylisten in commerciële dessins
naar de laatste trends op het gebied van mode en interieur. In onze collectie
vindt u een uitgebreid aanbod aan hydrofiel artikelen, slaapzakken, lakens,
dekens, matrasbeschermers, dekbedovertrekken, waskussenhoeshoezen, boxkleden-speelkleden,stoelverkleiners.  Alle producten artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die we bieden?  Wij kunnen u adviseren over alle mogelijkheden die Kinderbedmode biedt. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk advies? Wij maken graag een afspraak om alles toe te lichten op een moment dat het u schikt.
 

 

 

 

© 2016 - 2023 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel