Mingle Moose

Kabalt kinderbedmode is voor de kinderopvang een toonaangevende en vooral betrouwbare totaalleverancier.  In de afgelopen jaren is ons assortiment enorm uitgebreid. Het is door en voor onze klanten samengesteld. Of het nu gaat om een groot of een klein kinderdagverblijf, nieuw of bestaande locatie, of een kinderopvangorganisatie, Kabalt kinderbedmode kan u van dienst zijn op het gebied van het totale textielpakket en dat allemaal voor een scherpe prijs.

Onder ons eigen merk MINGLE MOOSE leveren wij een uitgebreid assortiment textiel aan de kinderopvang. We vinden het daarom belangrijk dat onze producten veilig zijn, geen schadelijke stoffen bevatten en dat we verantwoord katoen gebruiken. Daarom dragen de MINGLE MOOSE producten de keurmerken OEKO-TEX, Amfori BSCI en BCI. Al onze producten zijn getest op de TOG-waarden. Ook voor speciale wensen ten aanzien van kwaliteit en- of afmeting kunt u altijd bij Kinderbedmode terecht.  Op deze website laten wij zien een compleet overzicht van ons assortiment textiel voorzien van uitgebreide productinformatie. Voor vragen hierover en voor bestellingen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Zij staan graag voor u klaar.
Alle producten zijn uit voorraad leverbaar.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die we bieden?  Wij geven u op KindStart event persoonlijk advies over alle mogelijkheden die Kinderbedmode biedt. Wij zien u graag op 23 september.

 

 

 

© 2016 - 2024 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel