MOOi! van John van Neer.

John van Neer trapt op de 10de editie KindStart, op 29 september 2019, de feestelijkheden van het 20 jarig bestaan af.

Op deze editie KindStart kunt u gebruik maken van feestelijke acties en kortingen op vele artikelen. 

MOOi! van John van Neer zal naast zijn eigen meubellijn een aantal gerenommeerde merken presenteren die meewerken aan een feestelijke kortingsactie.

KindStart vindt plaats in het nieuwe, duurzame en energie neutrale bedrijfsgebouw van MOOi! van John van Neer. Naast het KindStart kennisevent en de beursvloer, kunt u de meubelshowroom bezoeken waar instucties worden verzorgd van o.a. ergonomisch gebruik van meubilair, inrichten met een visie, succesvol inrichten en de inrichting van de nieuwe babygroep. 

 

MOOi! van John van Neer.

Wij onderscheiden ons doordat wij een geheel eigentijdse meubellijn ontworpen hebben. Zeer flexibel zijn in maatvoering en kleurgebruik en dus gemakkelijk een unieke onderscheidende inrichting kunnen produceren. Stichtingen en organisaties kunnen wij een compleet eigen uitstraling geven.

Vanuit onze onderneming, ontwerpen, adviseren, produceren en leveren wij snel en vakkundig met eigen personeel. Doordat wij het volledige traject, van advies, ontwerp, productie, levering en montage bij de klanten in eigen hand hebben, doet u uw voordeel, niet alleen door de korte lijn maar zeker ook in prijs.

Verder zijn wij continue bezig met vernieuwen en verbeteren van veiligheidsproducten voor gebruik in de kinderopvang. 

Wij bieden de mogelijkheid om van uw nieuwe inrichting een 3d tekening of videopresentatie te maken. In een vroege fase van nieuwbouw, als u net de bouwtekeningen heeft kunnen wij een 3 d tekening of video presentatie van uw gewenste inrichting voor u maken. Voordat de ruwbouw staat kunt u al fictief door uw kinderopvang lopen. Op deze manier loopt u ook niet het gevaar te veel of te weinig meubilair te bestellen.

Wilt u graag wat meer weten over ons, ons bedrijf en onze manier van werken, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan uw locatie of in onze showroom waar u verschillende stijlen en sferen van inrichten kunt ervaren.

Of bezoek ons op de volgende KindStart beurs.

   

       

 

 

    

    

 

 

© 2016 - 2021 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel