Gezonde voeding voor kinderopvang

Als ouder wil je het beste voor je kind. Gezonde voeding en aandacht zijn hierbij belangrijke ingrediënten. Vanuit deze gedachte hebben wij gezonde maaltijden voor de kinderopvang en buitenschoolse opvang in heel Nederland ontwikkeld.

Uw kind eet gezond en maakt zodoende kennis met veel verschillende en soms onbekende smaken. Hierbij geldt dat we beginnen met eerlijke en verse ingrediënten wat resulteert in een heerlijke verantwoorde maaltijd.

De maaltijden zijn afgestemd op de behoeften van kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad.

 

 

Gezond en lekkerGezond en lekker

Wij koken onze maaltijden met verse ingrediënten die voornamelijk afkomstig zijn uit de nabijgelegen Flevopolder.
Hierdoor zitten onze kant en klare maaltijden bomvol vitaminen en mineralen.

Het vlees dat wij voor onze maaltijden gebruiken is zoveel mogelijk clean label. Dit betekent dat er zo min mogelijk onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen worden gebruikt. Zo zorgen wij voor gezond eten voor kinderen.

Wij snappen dat het lastig kan zijn om in te schatten of het serveren van een warme maaltijd voor uw organisatie de juiste keuze is. Laat u daarom overtuigen door een gratis proeverij aan te vragen. Wij beantwoorden dan ook al uw vragen.

 

 

 

© 2016 - 2023 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel