EFR (Emergency First Response)

Deze EHBO- en reanimatie-organisatie, die voorheen onderdeel uitmaakte van werelds grootste duikorganisatie PADI, is sinds 2005 een onafhankelijke eigen organisatie geworden en heeft nu ook opleidingen voor buiten de duikwereld ontwikkeld.

Overzichtelijk en wereldwijd

Groot voordeel van alle EFR-opleidingen is, dat de leerstof erg overzichtelijk is ingedeeld, er erg mooi lesmateriaal voorhanden is en de opleiding zeer laagdrempelig en stressloos is. Dat spreekt mensen erg aan. De opleidingen worden over de hele wereld in diverse talen op dezelfde manier en met dezelfde boeken verzorgd door EFR-instructeurs. Vooral de opleiding tot EFR-instructeur is momenteel een snel groeiende opleiding op instructeursgebied in Nederland vanwege de kwaliteit, korte duur, internationale status en laagdrempelige filosofie. Daarom geven wij en certificeren wij onze instructeursopleiding in samenwerking met Emergency First Response.

Wat is Emergency First Response (EFR)?

EFR is een internationale EHBO- en reanimatie- organisatie, die vroeger deel uit maakte van de bekende duikorganisatie PADI en sinds 2005 ook zelfstandig buiten de duikwereld actief is over de hele wereld. Al hun cursussen zijn in diverse talen ontwikkeld.

Hier vind u de website met alle informatie: www.emergencyfirstresponse.com

© 2016 - 2021 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel