Sterk in Kinderopvang biedt ondersteuning aan kinderdagverblijven met betrekking tot kwaliteit

Kwaliteit is meer dan alleen een mooi woord in het pedagogisch beleidsplan, er komt veel bij kijken.

De beleidsstukken moeten in orde zijn en in de praktijk goed uitgevoerd worden. Daarnaast wordt er van de medewerkers kwaliteit verwacht en moeten de activiteiten en ruimte uitdagend zijn voor de kinderen. Met al deze punten van kwaliteit kan Sterk in Kinderopvang u helpen om de kwaliteit binnen uw kinderdagverblijf te verhogen met als doel ten allen tijden aan de wet kinderopvang voldoen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van GGD handhavingstrajecten en verbetertrajecten.
Als laatste bieden wij ook pedagogisch coach en beleidsmedewerkers aan.

Daisy’s Opstapje vindt het belangrijk om betaalbaar ondersteuning en advies op maat aan te bieden aan kinderopvangorganisatie. Wij bieden onder andere de volgende diensten; Ondersteuning op maat, GGD trajecten en handhavingstrajecten, beleidsstukken en protocollen herschrijven en schrijven, coaching, ondersteuning en workshops, uw droom, onze zorg! Starterspakketten, abonnementen, APK-kinderopvangcheck, voorinspecties, pedagogisch coach en beleidsmedewerkers en meer.

Kijk voor ons volledig aanbod gerust op ons website. Uiteraard heeft elke kinderdagverblijf zijn eigen behoeftes. Mocht u iets anders nodig hebben schroom dan niet om contact op te nemen voor een persoonlijk consult.

Speeddate advies op Kindstart

Tijdens de kindstart is er mogelijkheid tot speeddate advies op de stand van Sterk in Kinderopvang. U kunt vrijblijvend en gratis advies krijgen over één onderwerp. Mocht het gaan om een GGD gerelateerde vraag dan adviseren wij u het desbetreffende inspectierapport mee te nemen.

Beursactie

Speciale beursactie! Schrijf je bij ons op de stand op de beurs in voor de APK-Kinderopvangcheck en ontvang eenmalig 25%  korting, waardoor de APK-kinderopvangcheck slechts €273,- ex. Btw kost!

Binnen de APK-kinderopvangcheck beoordelen wij het pedagogisch beleidsplan en het beleid veiligheid en gezondheid op wet en regelgeving. Wij beoordelen en evalueren over twee weken (maximaal twee groepen, tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om meerdere groepen te laten beoordelen) de drie uurs regeling, inzet van vaste gezichten, opvang in andere stamgroepen en het samenvoegen. Tevens beoordelen wij het PRK, personeelsoverzicht en de inzet van de pedagogisch coach en beleidsmedewerker. Na deze APK-kinderopvangcheck ontvang je van ons een rapportage met daarin beoordeling van de verschillende facetten en natuurlijk de tekortkoming met de bij behorende adviezen hoe jullie deze kunnen oppakken en verbeteren. Als laatste ontvang je van ons tevens (indien nodig) een voorstel voor een nieuwe drie uurs regeling.

Oftewel met de APK-kinderopvangcheck krijg je inzicht of er momenteel voldoende wordt voldaan aan de wet en regelgeving alsmede tips om jezelf steeds weer te verbeteren!

 

© 2016 - 2023 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel