Vorige Artikel 1 van 2 Volgende

Speciaal voor de starters in de kinderopvang

De klantvriendelijke KindStartbeurzen bieden ook een unieke gelegenheid voor starters in de kinderopvang.

Op KindStart is er speciale aandacht voor starters in de kinderopvang, op de stand van Daisy's opstapje. Op beide beursdagen verzorgd zij tevens een informatieve sessie waarbij een tip van de sluier wordt gelicht over noodzakelijke vergunningen, beleidsplannen, GGD controles enz. voor het starten van een ondernemening in de kinderopvang. 

Naast de informatie, nodig bij het opstarten, over juridische adviezen, wetgeving, vergunningen en beleidsplannen, GGD controles en keuringen vindt u alles op het gebied van inrichting en inrichtingsadvies,meubilair, thema en kleurgebruik, bedtextiel, voeding, speelgoed, boeken, software, veiligheids camera's, websites bouwen, gebruik van social media, elektrische bolderkarren, buitenbedden en buitenkleding, inrichten buitenruimtes, trainingen, methodes etc.

Op kindStart beurzen vindt u professionals met ruime ervaring die u van gedegen advies kunnen voorzien en u kunnen ondersteunen en begeleiden naar het opzetten, inrichten en onderhouden van een succesvolle onderneming.

Op KindStart betaald u geen entree maar wordt u zelfs ontvangen met een feestelijk drankje. U kunt gratis informatieve workshops bezoeken en op de beursvloer wordt u getracteerd op lekkere high tea hapjes en drankjes. Tevens betalen wij het parkeergeld voor u of halen u op aan het station.

Op KindStart presenteren nagenoeg alle standhouders hun producten op een uitnodigende, representatieve en informatieve manier en staan u graag te woord. Als u zeker wilt zijn dat er tijd voor u is, kunt u te voren een afspraak inplannen met een van de organiserende partijen of via het contactformulier op deze website.

Geeft u bij uw inschrijving aan, voornemens te zijn een eigen kinderopvang te willen starten dan zorgen wij dat er een uitgebreid informatie pakket voor u klaar staat.

KindStart is met stip de meest klantvriendelijke beurs voor de professionele kinderopvang!

U kunt zich op deze website inschrijven voor gratis beurskaarten. Speciaal op beide dagen is er een informatieve workshop over het starten van kinderopvang en wat erbijkomt kijken. Voor deelname aan de workshops moet u zich registreren. Buiten de workshoptijden om is er een inspirerende stand van Daisy's opstapje op de beursvloer waar u terecht kunt voor informatie en met uw al uw vragen over starten in de kinderopvang.

Tot KindStart.

© 2016 - 2021 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel