Vorige Artikel 4 van 4 Volgende

Hoe u met een klantgerichte website meer aanmeldingen krijgt?

€ 0,01
Voorraad 19 stuks

De workshop start om 14.45 uur en duurt ongeveer 50 minuten 

 

U heeft natuurlijk uitgebreid nagedacht over hoe u denkt dat uw websitebezoekers uw website gebruiken, maar klopt dit wel met de praktijk? Of vinden uw bezoekers hele andere zaken belangrijk dan u vooraf bedacht heeft?

In deze praktische masterclass laat ik u een aantal herkenbare voorbeelden zien waar het gebruik van een website anders uitpakt dan vooraf bedacht is. Wist u bijvoorbeeld dat er op de meeste websites slechts zelden op grote sliders wordt geklikt? Ontzettend zonde van de grote ruimte die ze innemen.

Ik zal u verschillende hulpmiddelen tonen waarmee het gebruik van uw website beter inzichtelijk te maken is. Een heatmap laat bijvoorbeeld in een oogopslag zien waar mensen veel op klikken. Op deze manier kunt u goed bepalen welke onderwerpen een prominente plek op de homepage verdienen en welke niet.

Hopelijk kan ik u inspireren om eens iets dieper in de gebruikservaring van uw website te duiken. Door af en toe eens in te zoomen en kritisch naar uw website gebruik te kijken kunt u uw conversie verhogen en daarmee meer rendement halen uit uw website.

 

Inschrijven voor deze masterclass is een must. Mocht u na inschrijven toch onverhoopt verhinderd zijn zouden wij het erg op prijs stellen als u dit doorgeeft zodat we de gereserveerde kaarten kunnen gebruiken voor andere bezoekers.

 

© 2016 - 2021 Kindstart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel